Akademsko Udruženje pruža vrhunske usluge edukacije na zahtjev, specijalizirane za institucije koje teže izvrsnosti u području interne revizije. Naš pristup je usmjeren na pružanje edukativnih programa koji ne samo da ispunjavaju formalne zahtjeve za sticanje zvanja (certifikata) ovlaštenog internog revizora već i osiguravaju duboko razumijevanje i praktičnu primjenu znanja u svakodnevnom radu. Ako vaša organizacija teži poboljšanju vještina svojih zaposlenika i postizanju standarda, naše Akademsko Udruženje nudi prilagođene obrazovne programe koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Pored programa za sticanje zvanja, Akademsko Udruženje specijalizirano je i za ciljane edukacije koje pokrivaju širok spektar tema relevantnih za internu reviziju. Bez obzira da li je riječ o planiranju rada, metodologiji specifičnoj za javni sektor, reviziji javnih nabavki, cyber sigurnosti ili nekoj drugoj temi, naši iskusni stručnjaci i saradnici, koji dolaze kako iz akademske zajednice, tako i iz prakse, stoje na raspolaganju da zajedno s vama kreiraju edukaciju koja će najbolje odgovarati vašim specifičnim potrebama.

Naša infrastruktura, koju čini podrška Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (koji je su-osnivač Akademskog Udruženja), obuhvata savremeno opremljene učionice, računare, projektore i ostalu potrebnu opremu, čime osiguravamo da svaki edukativni program bude proveden na najvišem nivou. Sa vrhunskom institucijom kao što je Ekonomski fakultet, Akademsko Udruženje je simbol kvalitete i predanosti u pružanju obrazovanja koje odgovara dinamičnom i zahtjevnom okruženju interne revizije.

Pozivamo vas da nas kontaktirate i zajedno oblikujemo put ka uspjehu i profesionalnom usavršavanju vaših zaposlenika u području interne revizije.

Informacije:

Akademsko-strukovno udruženje internih revizora u Bosni i Hercegovini

Skenderija 70/III, 71000 Sarajevo

Tel: 033 564 354

Email: info@air.ba