Postoje mnogi razlozi zašto se certificirati! Certifikat ovlaštenog internog revizora Vam može otvoriti vrata za koja niste znali da postoje! Nema boljeg ulaganja nego investirati u svoje znanje!

Sticanjem certifikata ćete zaraditi kredibilitet i poštovanje u području profesije interne revizije, možete povećati svoje šanse za zapošljavanje i unaprjeđenje, te imate priliku izgraditi dodatno samopouzdanje u obavljanju aktivnosti interne revizije.

Kandidati koji prođu obuku za sticanje certifikata ovlaštenog internog revizora obogate svoje znanje sa dodatnim vještinama koje mogu primijeniti u svom svakodnevnom radu, steknu dodatno iskustvo kroz praktične primjere i upoznaju se sa poslovnim alatima uz pomoć kojih mogu ostvariti pozitivan uticaj u bilo kojoj organizaciji ili poslovnom okruženju.

Sticanje certifikata ovlaštenog internog revizora je vrijedno dostignuće i profesionalna prednost za sve interne revizore u svim stadijima njihovih karijera, uključujući i glavne interne revizore, menadžere revizije, revizijsko osoblje, kao i osoblje koje se bave upravljanjem rizicima.